## **WILDCAT PM**

## Eclipse - April 8, 2024

Period	Time		Length
1	7:35	8:28	53 Minutes
2	8:32	9:25	53 Minutes
3	9:29	10:22	53 Minutes
LAB A	10:22	10:45	23 Minutes
Unit Lunch	10:22	11:11	49 Minutes
LAB B	10:48	11:11	23 Minutes
5	11:11	12:04	53 Minutes
6	12:08	1:01	53 Minutes
7	1:05	1:58	53 Minutes
7 (Video)	1:58	2:07	Safety Announcement at 1: 58 pm, teachers will begin video directly afterwards
Wildcat Pd.	2:07	2:27	Announcement will be made at 2:07 to go outside with your pd. 7 class to your fire drill location - Eclipse starts 2:10 pm
Buses Depart 2:31			